Gårdsbutik & gårdsfik


SJÄLVBetjäningsbox

Under sommaren 2023 har vi tyvärr ingen gårdsbutik, men du kan köpa must och eventuellt lite andra varor i vår självbetjäningsbox utanpå nya gårdsbutiken.

2022 förlorade vi nästan hela vårt varulager under en brand, därför har vi i huvudsak bara must att bjuda på under sommaren, men det är ju egentligen inte så ”bara-bara” för den är ju riktig god – tycker vi i alla fall. Under hösten kommer vi att göra nya produkter och fylla upp gårdsbutiken innan öppning.


Ny gårdsbutik och fik

Under sensommaren 2022 påbörjade vi äntligen det länge planerade arbetet med att bygga en ny gårdsbyggnad där vi kommer ha en större gårdsbutik än tidigare. Vi satsar på ett större och mer varierat utbud, med massa hemodlade och förädlade produkt i tillägg till lite lokala samarbeten.

I gårdsbutiken kommer vi ha en hörna för ett lite gårdsfik med hembakade godsaker. Vi önskar i första hand fokusera på att använda ingredienser som vi kan odla på gården eller köpa lokalt. Vad som finns i fiket kommer variera allt eftersom vad som är i säsong.


Öppetider

Självbetjäningsboxen är öppen vardagar och söndagar 10:00- 18:00

Vi hoppats kunna öppna nya gårdsbutiken och fiket under september 2023

Öppet

Torsdagar och söndagar

Tid

10:00-18:00

Följ gärna våran resa med att bygga gårdsbutiken härVäxtbasserad

Gårdsfik

Kommer hösten 2023

Vi har länge tyckt att det skulle vara roligt med ett gårdsfik med fokus på växtbasserade råvaror och specielt råvaror vi själva (eller andra i Sverige) kan odla, och nu är vi äntligen snart där. I vårt nya gårdsfik kommer du hitta klassiska och kanske nya godsaker där vi använder de råvaror som är i säsong här på gården. Sortimentet kommer därför variera genom årstiderna.
Tanken är att det i huvudsak skall finnas olika sorters fik, men också något mer matigt.

Vi tänker också ha en mängd olika drycker, också dom med fokus på gårdens råvaror. Till exempel kommer vi alltid ha olika sorters äppelmuster, smaksatt must, teer med örter från gården, hemgjort iste och annat roligt.

Du är välkommen att äta din mat i cafét, ute på några av våra uteplatser eller låna med dig en picknickfilt och slå dig ner i våra odlingar.

Planeras öppnas hösten 2023Ett lite gårdsfik med fokus på att veggo skall vara smakrikt och gott och där svenska och hemodlade produkter skall få skina .