Gårdsbutik – självbetjänt 

Gårdsbutiken har midlertidig flyttat over bäcken till garaget då vi  sommaren 2022 börjar bygga en ny och större gårdsbutik, ett gårdscafé, musteri, mm. 

OBS. I slutet av Februari  2022 började det tyvärr brinna i den byggnaden där vi hade musterieri, beredningskök och varulager. Delar av byggnaden var också privat bostad. Tyvärr gick det inte rädda byggnaden till trots för en stor insats av brandkåren och den brann till grunden. Vi fick fantastisk hjälp av brandmän, polis og grannar, så vi fick räddat en del utrustning, men det mesta av vårt varulager brann till grunden. Därfor har vi ej möjlighet att fylla på hyllorna under sessången och det  utbudet under hösten blir tyvärr också begränsad då vi ej har ett beredningskök, men snart blir ju allt ennu större och bättre! I höst kommer vi  få musta våra äpplen hos Bramlys så must kommer finnas

…………………………………………………………….

I våran lilla gårdsbutik hittar du produkter som är tillverkade på gården. Utbudet varierar beroende på säsong och efterfråga. Exempel på vad vi på olika tider på året har att erbjuda är olika sorters must, örtsalter, te, torkad frukt, honung, sylter, chutney, inlagda produkter, glögg,  frukt, bär och grönsaker.

Butiken är självbetjänt och betalningen sker via Swish. Dock är oftast någon av oss på gården och det finns även telefonnummer att ringa vid frågor och ni inte träffar någon av oss. Varmt välkomna!