Gårdsbutik 

Tillfäldigt stängt 

I slutet av Februari  2022 började det tyvärr brinna i den byggnaden där vi hade musterieri, livsmedelskök och varulager. Delar av byggnaden var också privat bostad. Tyvärr gick det inte rädda byggnaden till trots för en stor insats av brandkåren och den brann till grunden. Vi fick fantastisk hjälp av brandmän, polis og grannar, så vi fick räddat en del utrustning, men det mesta av vårt varulager brann till grunden.
Vi kommer därför ha stängt i gårdsbutik tills självplock säsongen börjar, så hoppas vi att vi ses då!
Ingen kom till skada under branden och vi är nu vid godt mot om att vi med tiden skall få byggd upp allt igen och hoppats att det blir minst lika bra som innan.

…………………………………………………………….

I våran lilla gårdsbutik hittar du produkter som är tillverkade på gården. Utbudet varierar beroende på säsong och efterfråga. Exempel på vad vi på olika tider på året har att erbjuda är olika sorters must, örtsalter, te, torkad frukt, honung, sylter, chutney, inlagda produkter, glögg,  frukt, bär och grönsaker.

Butiken är självbetjänt och betalningen sker via Swish. Dock är oftast någon av oss på gården och det finns även telefonnummer att ringa vid frågor och ni inte träffar någon av oss. Varmt välkomna!